Veel gestelde vragen

Waarom Detox?

Detoxen, ontslakken of vasten is een traditie die reeds duizenden jaren terug gaat en over de hele wereld bekend is. Het reinigen van het lichaam verhoogt de vitaliteit en levensduur en bevordert onze fysieke, mentale en spirituele balans en ons welzijn. Powerdetox heeft dit detox-principe aangepast aan de moderne tijd. Het resultaat is een alledaagse, effectieve en daardoor gezonde én plezierige manier van detoxen, die probleemloos in onze moderne, westerse levensstijl past.

Is dat wel nodig, een detox?

Ook zonder het volgen van een detox dieet verwijdert je lichaam op een natuurlijke manier de gifstoffen met behulp van je lever, darmkanaal en nieren. Het verwijdert de gifstoffen via je urine en ontlasting. Je kunt de natuurlijke afvoer van gifstoffen bevorderen door het volgen van een voedingspatroon dat focust op het nuttigen van voedingsmiddelen zoals groente, fruit, granen en water. Voedingsmiddelen die de natuurlijke ontgifting afremmen zijn onder andere verwerkte voedingsmiddelen, voorverpakte voedingsmiddelen en voedingsmiddelen met een hoog gehalte aan verzadigde vetten.

Wanneer kun je zelfstandig een detox kuur doen?

Alleen gezonde volwassenen zouden moeten overwegen om een detox plan te volgen. Tieners en kinderen zouden geen detox dieet moeten volgen. Ook als je zwanger bent of borstvoeding geeft is het niet verstandig om een detox dieet te volgen. Ook patiënten met een eetstoornis of een chronische medische aandoening zoals diabetes of hartziektes kunnen dit beter mijden of hun arts raadplegen. Een gezond dieet waarbij je de juiste hoeveelheid voedingsstoffen tot je neemt en bewerkte voedingsmiddelen mijdt is voor iedereen geschikt.

 

Detox Kuurprogramma bestellen

 - 
Powerdetox met Lever / Galblaas zuivering  
Powerdetox met Lever / Galblaas zuivering
  
Powerdetox met spoelingen  
Powerdetox met spoelingen
  
Powerdetox zonder spoelingen  
Powerdetox zonder spoelingen