Gezondheid begint bij een gezonde darmwerking...

Start
365 sappen & smoothies
365 sappen & smoothies

365 sappen & smoothies

365 sappen en smoothies is gebaseerd op twee basisprincipes.

Ten eerste: sap persen is heel eenvoudig als het eenmaal een gewoonte is geworden; ten tweede: elke dag sap persen is een heerlijke manier om gezond te worden en te blijven.
€ 14,95
Alternatief Ontbijt
Alternatief Ontbijt
Weet je geen raad met die eerste maaltijd van de dag? Dan ben je niet de enige. Ontelbaar veel mensen horen elke dag hoe belangrijk die eerste maaltijd wel is, maar ze hebben er niet de tijd voor, of ze zijn er nog niet aan toe, of ze nemen toch maar een ontbijt omdat ze bang zijn er verkeerd aan te doen om deze maaltijd over te slaan. Wat doe je in elk van die gevallen? En wat als je kinderen het vertikken om te eten voor ze naar school of werk gaan... en wat als dan de verleidingen komen?
€ 10,95
Broodbuik
Broodbuik

Broodbuik 

Minder met tarwe en gluten, verlies overgewicht en word weer helemaal gezond. 

Steeds meer mensen zijn intolerant voor gluten, hebben een tarweallergie of coeliakie. Glutenvrije produkten zijn gemakkelijk verkrijgbaar in de winkels. Maar hoe ongezond tarwe werkelijk is, ook voor iedereen die niet aan bovenstaande lijdt, is veel minder bekend. 

 

€ 17,95
Candida
Candida
Dit boek gaat over gisten en schimmels en het schadelijke effect dat ze kunnen hebben op de gezondheid van de mens.
Vanuit Engeland en Amerika komen steeds meer signalen dat schimmels zoals candida albicans verantwoordelijk zijn voor een hele reeks stoornissen.
€ 6,00
Colloïdaal zilver een wonderbaarlijk middel
Colloïdaal zilver een wonderbaarlijk middel
Colloïdaal zilver
een wonderbaarlijk middel

Colloïdaal zilver (CZ) of zilverwater was ooit een veel gebruikt antibioticum. Het is in de loop van de twintigste eeuw bijna totaal verdrongen door farmaceutisch geproduceerde antibiotica. Met behulp van verfijnde technieken is Marvin Robey erin geslaagd een nog zuiverder en beter opneembare variant van CZ te ontwikkelen.
€ 19,95
De darmreiniging volgens dr. F.X. Mayr
De darmreiniging volgens dr. F.X. Mayr
Gezonde darm - gezonde mens:
Spijsverteringsklachten, hoofdpijn maar ook een slappe huid en een ongezonde uitstraling hebben te maken met een darmactiviteit die tekort schiet.
Nu kunt u daar wat aan doen!
€ 15,90
Gezonde Darm Gezond Leven
Gezonde Darm Gezond Leven
Dit boek geeft verklaringen waarom voedingscalorieën niet automatisch uitmonden in een verhoogde energie. Veel eten en er weinig uithalen... Gebrek aan energie? Het kon ook je geval zijn. Darmproblemen hoeven geen mysterie te zijn. Dat brandend maagzuur, die oprispingen of opgeblazenheid, diarree of constipatie... het zijn signalen die perfect begrijpbaar zijn.
€ 10,95
Gezonder eten 1
Gezonder eten 1
Komen ziekten zomaar uit de lucht vallen ? Zijn het de genen en tal van niet controleerbare omstandigheden waar je toch geen vat op hebt ? Of kan verstandig eten en leven een verschil maken voor mensen die op zoek zijn naar meer energie, naar een oplossing voor hun pijnlijke ziekten of gezondheidsproblemen ? Deze gidsen zijn zo opgebouwd, dat de lezer zal opmerken dat de natuur logisch is opgebouwd, en dat ziekte en gezondheid de normale consequenties zijn van iemands leefwijze, ja, dat ziekte zelf een zinvol proces is.
€ 10,95
Gezonder eten 2
Gezonder eten 2
Naast het beter leren kennen van je voeding, leert deze tweede gids je enkele van de meest noodzakelijke principes voor een succesvolle voeding die doet waar ze voor gegeten wordt: je energie en gezondheid verschaffen. Meer dan vijftig jaar na de bekendmaking ervan door Dr. H.M. Shelton, blijven de voedselcombinaties omstreden, terwijl ze zo eenvoudig zijn. Voel het verschil tussen een juist gecombineerde en een verkeerd gecombineerde maaltijd. En laten we ook onze vijand kennen: de voedingsmiddelen die er misschien wel aantrekkelijk uitzien, maar die je voeding roven, en je lichaam achterlaten met een leeg gevoel. Dit wordt een actiepunt (of misschien meer dan één), zodat we het lichaam op het juiste spoor krijgen.
€ 10,95
Het 4 Seizoenen fruitboek
Het 4 Seizoenen fruitboek
Dit boekje is met liefde geschreven, liefde voor fruit, liefde voor het leven, liefde voor gezondheid en een liefde voor de lezer, waarmee deze kennis gedeeld wordt. Niet zomaar droge kennis, maar met een vleugje poëzie en (h)eerlijke recepten. Ach wat jammer opnieuw dat we je niet kunnen laten proeven, dat je er niet bij bent, wanneer we dit allemaal voorbereiden, in de hoop dat het je motiveert tot het gebruik van meer puur natuurlijk voedsel.
€ 10,95
Het puur soepen receptenboek
Het puur soepen receptenboek
Ik ben blij dat er zoiets bestaat als soep. Voor veel mensen is het de enige of belangrijkste bron van groenten. Terwijl smoothies overwegend gemaakt worden uit sappig fruit, zijn soepen de drinkvoeding, gemaakt uit verse groenten. Vloeibare voeding moet je zeker niet onderschatten. Door zijn eenvoud in bereidingswijze, en meestal ook door zijn gemak van vertering en opname, zou deze meer gewaardeerd moeten worden. Je kan je handen in de lucht steken en je erover beklagen dat we te weinig groenten en fruit eten, maar daarmee schieten we niet op. Op welke manier kunnen we ervoor zorgen dat het gebruik van groenten en fruit effectief vermeerdert, zodat we de gezondheidsverbeterende en -beveiligende voordelen ervan kunnen ondervinden?
€ 10,95
Het wilde groenten gezondheidsboek
Het wilde groenten gezondheidsboek
Met dit zevende boek uit de serie Gezondheidsgidsen, geeft Stefaan de Wever getuigenis van een bijzondere passie, voeding dichter bij de natuur. Hij nodigt in dit boek uit om een natuurdoop te ondergaan en door het nauwere contact met een wereld van groei en bloei, zowel de keuze van voeding, als de invloed op je gezondheid te ondergaan.
€ 10,95
In 28 dagen van gifbelt naar tempel
In 28 dagen van gifbelt naar tempel

In 28 dagen van gifbelt naar tempel

Eten moeten we allemaal. We doen het al sinds onze geboorte en we blijven het ook de rest van ons leven doen. Maar weten we eigenlijk wel wat we binnenkrijgen? Begrijpen we de lijst met ingrediënten van de verpakte etenswaren die we dagelijks tot ons nemen? Worden we er wel in alle gevallen gezonder van of zijn we zo langzamerhand onszelf aan het vergiftigen?
€ 19,95
Melk zonder melk
Melk zonder melk
Vergeet de Melkmonden, vergeet de moustaches, of vervang het “dier” door puur plantaardig, zoals we hier in dit boek doen. Tientallen prachtige voorbeelden van op melk lijkende dranken en mixbereidingen met eerlijke plantaardige ingrediënten, 100% rauw, wachten erop om door jou ontdekt te worden. Eén voor één bestudeerd en met liefde bereid, met noten en zaden, en met toevoeging van verse of gedroogde vruchten.
€ 10,95
Positief denken receptenboek
Positief denken receptenboek
Elke mens heeft kracht in zich. Ook jij en ik beschikken over die kracht. We beschikken er niet alleen over, we gebruiken ze ook. Maar heb je ook geleerd hoe die kracht te gebruiken, ze te richten op een doel, ze te maken tot een ondersteuning van je mentale energie?
Je hebt een kracht die tot grote dingen in staat is! De naam van die kracht is “gedachte”. Zowel negatieve als positieve gedachten zijn krachten. Alleen hun doel, hun inhoud en de resultaten zijn totaal verschillend.
€ 10,95
Praktisch handboek Ontgiften
Praktisch handboek Ontgiften
Om gezond en vitaal door het leven te gaan, is het enorm belangrijk dat schadelijke afvalstoffen uit ons lichaam worden afgevoerd. Deze toxinen worden deels door het lichaam zelf geproduceerd en zijn deels het resultaat van onze industriële voeding, stress en vervuiling. Als het lichaam meer toxinen opslaat dan afscheidt, hopen de afvalstoffen zich op in onze weefsels. Dat leidt tot een verminderde vitaliteit en tast de gezondheid aan. Ziekten zijn in feite de pogingen van ons lichaam om zich te zuiveren. Het is dus erg belangrijk dat zowel preventieve als genezende ontgiftingsprocessen voldoende worden gestimuleerd.
€ 22,95
Prikkelbare Darm
Prikkelbare Darm
Prikkelbare Darm
Wat helpt bij prikkelbaar-darmsyndroom

Circa één op de tien mensen lijdt aan het prikkelbaar-darmsyndroom (PDS): een voortdurend vol gevoel, winderigheid, oprispingen, buikkramp, diarree of verstopping. Behalve adviezen en de nieuwste inzichten over diagnose, medicijnen en behandeling vind u in de boek ook een overzicht van de mogelijke oorzaken van het prikkelbaar-darmsyndroom.
€ 16,50
Probiotica
Probiotica
Probiotica
op zoek naar bacteriële balans

Tegenwoordig horen en lezen we veel over probiotica. Maar waar zijn probiotica eigenlijk? En is het wel zo goed dat probiotica aan allerlei voedingsmiddelen worden toegevoegd? Wat doen probiotica in ons lichaam? Hoeveel hebben we ervan nodig en is meer altijd beter?Wanneer hebben we probiotica nodig? Wat zijn de bijwerkingen? Hoe zit het met prebiotica? Wat is dysbiose en hoe ontstaat dat?
€ 6,00
Puur Salades
Puur Salades
Dit boek is een praktische gids voor selectie, aankoop en bereiding van je dagelijkse voeding, tenminste als je daarin ook meer groenten had voorzien.
We hebben het opgedragen met een onnoemelijke liefde aan allen die zoekend zijn naar een beter leven, naar een betere gezondheid en een grotere vitaliteit.
€ 10,95
Sappen en smoothies uit eigen tuin
Sappen en smoothies uit eigen tuin
Sappen en smoothies uit eigen tuin
heerlijk gezonde drankjes op basis van fruit, groenten, kruiden en bloemen.
€ 13,95
Smoothies
Smoothies

Smoothies zijn niet voor niets in korte tijd razend populair geworden, want ze zijn gezond en heerlijk. En bovendien is een smoothie in een handomdraai bereid.

€ 12,95
Smoothies uit alle windstreken
Smoothies uit alle windstreken
Heerlijke totaal sappen en mixbereidingen met fruit en groenten.
€ 14,95
Tarwegras
Tarwegras

Tarwegras 

Het natuurlijke medicijn voor de 21ste eeuw! 

Houd jezelf jong en gezond met tarwegras!  Dit is het eerste Nederlandse boek dat uitgebreid de gezondheidseffecten beschrijft van het dagelijks drinken van een glaasje zelfgemaakt tarwegrassap. Tarwegras is een buitengewone voedingsbron met vele nuttige, heilzame eigenschappen, die aan het licht zijn gekomen door de wetenschappelijke onderzoeken van Ann Wigmore.€ 14,50
Water - het goedkoopste medicijn
Water - het goedkoopste medicijn
Gebaseerd op meer dan twintig jaar van klinisch en wetenschappelijk onderzoek naar de rol van water in het lichaam laat een baanbrekend arts, Dr. Batmanghelidj,  zien hoe water – ja zeker, water – een verbazende reeks medische aandoeningen kan verhelpen.
Alleen al het eenvoudig veranderen van de hoeveelheid water en zout die je opneemt, kan je helpen met het behandelen en voorkomen van tientallen ziektes, met het vermijden van kostbare medicijnen en met het genieten van een energieke nieuwe gezondheid.
€ 19,95
Zoet zonder suiker
Zoet zonder suiker
In de Gezondheidsgidsen wordt aandacht besteed aan het voedsel dat we eten als bron van gezondheid of ziekte.  De relatie voeding-gezondheid wordt met nadruk in de kijker gezet. Eén van de actiepunten bestaat erin om het gebruik van industriesuiker drastisch te verminderen. Voor veel mensen is dat een moeilijke opdracht, en je zou de indruk krijgen dat gezonder eten erin bestaat om jezelf allerlei zaken te ontzeggen.
€ 10,95

Detox Kuurpakketten

Darmmanagement producten

Darmmanagement (400gr.)
€ 29,95
Vanaf 3 stukken € 24,95
Vanaf 6 stukken € 22,95
DAYCARE (400gr.)
€ 39,95
Vanaf 3 stukken € 34,95

Klysmaset en Canules

Superfoods

Diverse detox producten

Bestellen

Bestellen is mogelijk via deze Website of via email, niet via telefoon.

Bestellingen worden verzonden na ontvangst van betaling (iedere dinsdag en vrijdag).
De verzend en handelingskosten zijn standaard 6,50.

Betaling

Betaling is mogelijk met iDEAL, Paypal, Creditcard en Vooraf Overmaken.

Powerdetox b.v.
Bank NL69 RABO 0122765311
BIC: RABONL2U

Powerdetox

Powerdetox b.v.
Jeugrubbenweg 20
6431 DH Hoensbroek

Detox Helpdesk:
sms of app: 06 527 506 72
Direct een telefoontje wordt niet aangenomen.
Eerst een app of sms, daarna kan eventueel een adviesgesprek volgen. 

Bel ons dus niet waar uw bestelling blijft. App wel.
U ontvangt uw bestelling op maandag, woensdag of zaterdag. Heb a.u.b. geduld en bestel op tijd uw Darmmanagement. Wacht niet tot de laatste lepel, dank u.

Mail: info@powerdetox.nl

kvk nr: 57257574 
Btw nr: NL852504494B01

Categorie