Powerdetox affiliate Partner programma

Wordt affiliate partner

Een affiliate (ook wel partner genoemd) is iemand die Powerdetox producten promoot
in ruil voor een affiliate comissie.

Je hebt bijvoorbeeld een website of webshop waarop je advertenties kan en wil weergeven. Of je hebt een grote mailinglijst of achterban op social media (zoals een influencer).

Hoe werkt een affiliate?

Je kan gebruik maken van ons promotiemateriaal en dat plaatsen op je website of in je blog. Je kunt bijvoorbeeld een recensie schrijven over onze producten en ze promoten.

Een affiliate link is een link waarmee je als affiliate (partner) klanten doorstuurt naar de webshop. De affiliate zorgt ervoor dat de advertenties goed aansluiten op zijn/haar doelgroep
Een doelgroep is een afgebakende groep mensen of organisaties waar een boodschap, product, campagne of bedrijf zich op richt.
 

Wie kan een affiliate zijn?

Veel eigenaren van informatieve websites, blogs, youtube, tiktok enz  rondom specifieke niches vinden affiliate marketing interessant om als (extra) verdienmodel te gebruiken.

 

Jouw Blog

youtube of website

Je schrijft over gezondheid, hebt een dieet voorstel, schrijft recepten, praat over gezondheid, spiritualiteit, of andere zaken waarbij de Powerdetox producten geadviseerd kunnen worden.

Dan kun jij onze affiliate worden.

Hoe het werkt

Vul onderstaand formulier in als je affiliate wilt worden. Wij beoordelen dan je aanvraag en maken een affiliate account voor je aan en geven je de code en de link die je dan bij je medium kunt plaatsen. 

Via je account bij Powerdetox kun je dan de verkopen zien welke via jouw link zijn gedaan en zie je de commissie of verdiensten daarvan. 

Je verdiensten worden dan uitbetaald op je bankrekening of paypal.