Een onthullende blik in het product Darmmanagement

Daycare darmmanagement

Een onthullende blik in het product Darmmanagement

Mensen vinden het moeilijker en moeilijker om een ​​product te vinden dat hen helpt af te vallen en hen gemotiveerd houdt om op een gezondheidspad te blijven. Darmmanagement is voor velen de snelste manier geworden om een ​​goede gezondheid te bereiken.

Mensen over de hele wereld voelen zich aangetrokken tot de geweldige mogelijkheden om hun gezondheid te verbeteren. Voor iedereen die gezonder wil worden, schadelijke gifstoffen wil verwijderen en afvalstoffen uit zijn lichaam wil verwijderen, is iedereen het erover eens dat Darmmanagement de enige oplossing is.

Topgezondheid zonder topprijzen

Duizenden mensen zijn het erover eens dat Darmmanagement de beste manier is om resultaten te maximaliseren, zonder in te boeten aan kosten. U kunt eenvoudig een gratis proefversie van Darmmanagement bestellen en alleen de verzendkosten betalen. Het wordt gemakkelijk binnen een paar dagen naar u verzonden en u heeft een gratis proefperiode van 14 dagen om verliefd te worden op het product en de dramatische resultaten te ervaren.

Onmiddellijke resultaten

Gedurende de eerste 14 dagen kunt u zich verheugen op onmiddellijke reiniging van uw systeem; het verlies van watergewicht, normaal gesproken een of twee kilo; je zult een boost in energie zien en je zult je meer gemotiveerd voelen om overdag fysiek actief te zijn.

Onderzoek toont aan dat Darmmanagement net zo snel werkt als het doet vanwege de unieke combinatie van ingrediënten. Het product combineert alle natuurlijke producten die ontgiftende en zuiverende eigenschappen hebben. Als je dikke darm schoon is, gaan water, afval en voedsel er sneller doorheen. Dit is belangrijk bij het afvallen, omdat het voedsel dat u eet niet langer op uw darmwand klontert en u dus niet langer zwaarder maakt.

Gezondheidsresultaten op de lange termijn

Consumenten van Darmmanagement vertellen over hoe ze veel gemotiveerder zijn om gezond te blijven nu ze op de goede weg zijn dan voordat ze Darmmanagement gebruikten.

een echte eye-opener

“Ik heb er nooit van genoten om fysiek actief te zijn, omdat ik overdag nooit energie had. Ik gebruik Darmmanagement nu 3 maanden en de verandering in mij is verbazingwekkend.

Ik begon af te vallen en voelde me ongelooflijk gezonder door continu de gifstoffen uit mijn systeem te spoelen. Wat de beste verbetering was, was de toename in energie die ik had door al het afval uit mijn lichaam te verwijderen!

Ik had geen idee dat al het afval van voedsel dat ik in het verleden had gegeten mijn darmen verstopte, waardoor mijn gewicht hoger was dan zou moeten.

Het gebruik van Darmmanagement is een echte eye-opener geweest voor hoe gezond ik kan zijn en hoe goed ik voor mijn lichaam kan zorgen! “

Darmmanagement PRO

Darmmanagement PRO heeft een unieke samenstelling van pre- en probiotica die elkaar versterken om de darmgezondheid te ondersteunen.

De prebiotica in Darmmanagement PRO zijn vezels zoals psyllium husk en inuline, die niet door ons lichaam worden verteerd, maar in de dikke darm als voeding dienen voor de probiotica.

De probiotica in Darmmanagement PRO zijn speciaal geselecteerde bacteriestammen die gunstig zijn voor de darmflora. Deze bacteriën ondersteunen de vertering en opname van voedingsstoffen, versterken het immuunsysteem en kunnen bijdragen aan een betere stemming en mentale gezondheid.

Door de combinatie van pre- en probiotica in Darmmanagement PRO, wordt de groei van goede bacteriën gestimuleerd en de slechte bacteriën geremd.

Dit kan helpen bij het voorkomen van spijsverteringsproblemen, het verbeteren van de stoelgang en het versterken van het immuunsysteem.

Kortom, de combinatie van pre- en probiotica in Darmmanagement PRO kan helpen bij het herstellen van de balans in de darmen en het bevorderen van een gezonde spijsvertering en immuunsysteem.

gebruiksmogelijkheden

Recepten:

Start je detox kuur met een pH meting

Puur met Water:

 • 1 groot glas water
 • 1 eetlepel darmmanagement
 • Goed doorroeren of shaken en dan direct opdrinken

Omdat darmmanagement geen toegevoegde smaak, suiker of kleurstoffen bevat is dit recept het meest geschikt voor thee-liefhebbers omdat het een uitgesproken kruidensmaak heeft.

Sinasappel sap

Gemengd met Sap:

 • 1 glas versgeperst sinaasappelsap
 • 1 eetlepel darmmanagement
 • Goed doorroeren of shaken in een mengbeker en direct opdrinken

Omdat darmmanagement vezels bevat kan het zijn dat het recept met water voor enkele mensen iets te 'ruw' in de mond smaakt. Indien je het mixt met sinaasappelsap zijn de vezels makkelijker te slikken.

banaan milkshake

Milk Shake met Banaan:

 • 1 glas sinaasappelsap, soyamelk, cocosmelk, amandelmelk of een mix daarvan
 • een banaan
 • 1 eetlepel darmmanagement
 • Samen in de blender en daarna direct opdrinken.

Dit recept maakt  een lekkere romige shake en is voor iedereen het meest herkenbaar als een soort milkshake. Zeer smakelijk.

Gebruiksmogelijkheden van Darmmanagement:

 1. Gebruik Darmmanagement als supplement bij de dagelijkse voeding:

  Voeg simpelweg een eetlepel Darmmanagement toe aan je dagelijkse drankje. Het kan bijvoorbeeld gemengd worden met water, sap, yoghurt of smoothies. Door Darmmanagement als supplement toe te voegen aan je dagelijkse voeding, kun je de darmflora ondersteunen en de spijsvertering verbeteren.

 2. Gebruik Darmmanagement voor een Darmreiniging kuur:

  Voor een Darmreiniging kuur met Darmmanagement volg je een speciaal protocol, dat meestal bestaat uit een vastendag gevolgd door een aantal dagen waarin je alleen lichte, gezonde voeding tot je neemt. Tijdens deze kuur neem je dagelijks een dosis Darmmanagement om je darmen te reinigen en de opname van voedingsstoffen te optimaliseren.
  Hierbij wordt de darm grondig gereinigd om overtollig afval en gifstoffen te verwijderen en de darmflora in balans te brengen. Darmmanagement kan hierbij helpen om de darmflora te herstellen.

 3. Gebruik Darmmanagement tijdens een Detox kuur, Dieet of bij Intermittent Vasten:

  Een Detox kuur met Darmmanagement is vergelijkbaar met een Darmreiniging kuur, maar richt zich meer op het ontgiften van het lichaam. Tijdens een Detox kuur volg je een speciaal protocol dat gericht is op het elimineren van giftige stoffen uit het lichaam, zoals het vermijden van bepaalde voedingsmiddelen en het nemen van bepaalde supplementen.

  Darmmanagement kan hierbij helpen door de darmen te reinigen en de opname van voedingsstoffen te verbeteren, wat kan bijdragen aan een gezond en energiek gevoel.

Iedere dag begint goed met darmmanagement

Wij kunnen het belang van Darmmanagement in het normale 'westerse' voedingspatroon niet voldoende benadrukken.

Darmmanagement is geen moeilijk te slikken tablet, maar een vezel/poeder dat gemakkelijk oplost in bronwater of vruchtensap, heeft een aangename smaak en is een gezond begin van de dag, is laag-glycemisch en bevat geen gist, suiker, zetmeel, zout of synthetische kleur- en smaakstoffen en is 100% plantaardig en geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Voor nieuwe gebruikers:

Start met één eetlepel per dag, als eerste in de ochtend, gemixt in vruchtensap, groentesap, yoghurt, drinkontbijt of water.

1 maal per dag Darmmanagement is reeds voldoende om de darmwerking goed te ondersteunen.

Let goed op de resultaten die je merkt bij het ontlasten en pas de dosering eventueel aan naar elke 2 dagen of elke 3 dagen een darmmanagement shake. Je merkt duidelijk wat het doet met je ontlasting.

Gebruiksadviezen

 • Algemene onderhoudsdosering:
  5 gram per dag (1 eetlepel)
 • Therapeutische doseringsrange:
  7-30 gram per dag (in 2-4 doses verdeeld over de dag innemen met voldoende water; de dosis geleidelijk opbouwen)
 • Hyperlipidemie:
  10-20 gram per dag (verdeeld over 2-3 doses)
 • Constipatie:
  7-30 gram per dag
 • Diarree:
  7-30 gram per dag
 • Preventie galstenen:
  15 gram per dag
 • Chronische darmontsteking:
  10-30 gram per dag
 • PDS:
  10-20 gram per dag
 • Aambeien:
  7-10 gram per dag
 • Metabool syndroom, diabetes mellitus:
  15-30 gram per dag
 • Hypertensie:
  15 gram per dag
 • (Preventie) overgewicht:
  10-15 gram (2-3 shakes per dag)
Ingrediënten Darmmanagement

Reguleren, Reinigen, en Regeneratie voor elke dag

Vijftien kruiden waarvan de gezondheidskwaliteiten algemeen bekend zijn maken deel uit van deze bijzondere 'zuivere darmformule' dat in geen elk westers huishouden mag ontbreken.

De synergie van al deze bestanddelen waaruit Darmmanagement bestaat maakt een product dat uitkomst biedt aan al diegenen die om welke reden ook abnormale darmverschijnselen vertonen of personen welke hun voeding op verantwoorde wijze willen aanvullen.

Indicaties: verbeteren dagelijkse vezelinname*, chronische constipatie, diarree, fecale incontinentie, verhoogde doorlaatbaarheid darmwand (leaky gut), coeliakie (verhoging vezelinname, glutenvervanger), PDS (prikkelbare darm syndroom), chronische darmontsteking, (ziekte van Crohn, colitis ulcerosa) (preventie) diverticulose, aambeien, anale fissuren, preventie colorectaalkanker, hyperlipidemie metabool syndroom, diabetes mellitus, (preventie) hart- en vaatziekten, preventie gewichtstoename, overgewicht, preventie galstenen (bij afvallen), dyslipidemie tijdens zwangerschap, (en mogelijke preventie pre-eclampsie), arteriosclerose, diabetes diarree, hoog cholesterol, hoog gehalte triglyceriden, spastisch colon, psoriasis, afslanken en obesitas.

Sinds ik Darmmanagement gebruik ben ik eindelijk verlost van mijn hardnekkige verstopping. Waar ik vroeger soms dagen niet naar de wc kon, gaat het nu weer soepel en op een normaal moment. Ook mijn buikkrampen zijn veel minder. Darmmanagement heeft mijn darmweefsel echt gezond gemaakt, eindelijk weer een fijne darm!

Ans V., Breda

Als iemand met prikkelbare darmen was ik voortdurend op zoek naar manieren om mijn darm in balans te brengen. Darmmanagement is echt dé oplossing gebleken. Geen last meer van buikpijn of opgeblazen gevoel, en een normale stoelgang frequentie. De unieke combinatie van vezels, probiotica en plantenextracten werkt perfect voor mijn gevoelige darm. Echt een aanrader!

Nel D., Amsterdam

Eerst dacht ik dat mijn klachten van een slome darm bij het ouder worden hoorden. Maar nadat ik Darmmanagement ben gaan gebruiken voel ik me weer stukken fijner! Geen last meer van die volle buikgevoelens. Ook merk ik dat het mijn algemene spijsvertering ten goede komt. Mijn darmverzorging op natuurlijke wijze verbeteren is zeker de moeite waard.

Kees V., Utrecht

Unieke Darmformule

Darmmanagement is speciaal ontworpen om de darmgezondheid te verbeteren en daarmee het microbioom te ondersteunen.

Darmmanagement PRO bevat een uitgebalanceerde mix van pre- en probiotica, om de goede bacteriën in de darmen te voeden en te stimuleren. Deze ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd op hun effectiviteit en veiligheid en zijn geschikt voor dagelijks gebruik.

100% Natuurlijk

Darmmanagement is een 100% zuiver product zonder toevoegingen die in een darmsaneringsproduct niet thuishoren. Bevat geen gist, zetmeel, suiker, zout, tarwe, gluten, maïs, soja, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, vulstoffen, of reststoffen van pesticiden.

Alle ingrediënten zijn gericht op het ondersteunen van de darmfunctie in biologisch en chemisch opzicht. D.w.z. reiniging, opname en transformatie.

Darmmanagement is een opmerkelijk product. Niet zozeer vanwege zijn uiterlijke verschijningsvorm, maar meer om wat het ‘in zich’ heeft. Het bevat zaadvliezen van plantago ovato, deze zaadvliezen bevatten een gomslijm, dat in de maag in combinatie met water, een volumineuze massa vormt.

Er ontstaat een soort gel, die voor een hongerstillend en tegelijk beschermend effect zorgt. De voornaamste toepassingen liggen echter op het terrein van de schoonmaak van de darm.

Darmmanagement is de vrijmaker van aanslag / plaque op de darm, een transitverbeteraar en werkt gunstig bij diarree wanneer deze te wijten is aan irritatie van het darmslijmvlies.

Darmmanagement is een bulkvormer, een vezelproduct, maar in tegenstelling tot alle andere vezelproducten die irritatie van de darm opwekken, totaal zonder enige prikkeling.

Darmmanagement reinigt het colon. Het creëert volume in de darm en verwijdert toxines uit de ingewanden en de darm. Werkt als prima darmsmeermiddel (glijmiddel). Daarnaast bevat Darmmanagement de enzymen van de groene voeding om een goede vertering te bevorderen.

Gezien de darm het centrum is van de vertering en enzymen een grote rol spelen in het verteringsproces en veel andere functies van het lichaam, zijn bijkomende enzymen een buitengewone ondersteuning van reinigings- en opnamefuncties.

Darmmanagement en Darmmanagement PRO zijn beide producten die zijn ontworpen om de spijsvertering en darmgezondheid te ondersteunen.

Darmmanagement bevat een combinatie van Psyllium husk en 14 kruiden, terwijl Darmmanagement PRO naast deze ingrediënten ook nog 9 probiotica bevat.

Probiotica zijn goede bacteriën die van nature in onze darmen voorkomen en kunnen helpen om de darmflora in balans te houden en de spijsvertering te verbeteren.

Darmmanagement PRO is daarom een krachtiger product dat een bredere reeks voordelen biedt dan Darmmanagement alleen. Het kan helpen om de darmflora te herstellen, de spijsvertering te verbeteren en de algehele gezondheid van het maagdarmkanaal te ondersteunen.

"Genoeg van een opgeblazen gevoel en ongemak? Probeer Darmmanagement Pro - De probiotische verrijkte spijsverteringshulp voor optimale darmgezondheid!"

De ingrediënten in Darmmanagement zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun gunstige effecten op de darmgezondheid. Laten we eens kijken naar de belangrijkste ingrediënten en hoe ze kunnen bijdragen aan het verbeteren van de gezondheid van de darmen. Psyllium husk is het hoofdingrediënt van Darmmanagement en staat bekend om zijn hoge vezelgehalte. Vezels zijn belangrijk voor een gezonde spijsvertering omdat ze bijdragen aan een betere stoelgang en de darmen helpen schoon te houden. Chlorella, alfalfa en gerstgras zijn allemaal rijk aan voedingsstoffen en antioxidanten die kunnen bijdragen aan een betere algehele gezondheid. Zoethoutwortel staat bekend om zijn ontstekingsremmende eigenschappen en kan helpen bij het verminderen van darmontstekingen. Rhamnusbast, foenegriek en laurierblad staan bekend om hun spijsverteringsbevorderende eigenschappen en kunnen bijdragen aan een betere vertering van voedsel. Hysop, brandnetelblad en gember zijn allemaal bekend om hun kalmerende effecten op de darmen en kunnen helpen bij het verminderen van darmklachten zoals gas en opgeblazen gevoel. Heermoes en rozenbottels staan bekend om hun hoge gehalte aan vitamine C en kunnen helpen bij het versterken van het immuunsysteem. Kelp en paardenbloemwortel zijn beide bekend om hun ontgiftende eigenschappen en kunnen helpen bij het reinigen van de darmen. Wat betreft de probiotica, Lactobacillus acidophilus, -paracasei, -plantarum, -salivarius, -lactis Bifidobacterium lactis, Enterocuccus faecium, en Lactoccus lactis zijn allemaal stammen van goede bacteriën die van nature voorkomen in de darmen. Ze kunnen helpen bij het herstellen van de darmflora na een antibioticakuur of andere darmproblemen en kunnen bijdragen aan een betere spijsvertering en een gezonder immuunsysteem. Al met al kunnen de ingrediënten in Darmmanagement bijdragen aan een betere darmgezondheid en een betere algehele gezondheid.

Tijdelijk
Gratis DARMMANAGEMENT PRO
Wij hechten veel waarde aan het helpen van mensen bij het verbeteren van hun gezondheid en welzijn. We zijn ervan overtuigd dat Darmmanagement een belangrijke rol kan spelen in dit proces. Profiteer Vandaag
DarmmanagementPRO50
error: Oeps, dat is vervelend....