Disclaimer

Deze website en alle onderdelen daarvan zijn eigendom van PowerDetox.
Het is niet toegestaan om de site of delen daarvan openbaar te maken, te kopieëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van PowerDetox.

Deze toestemming is niet nodig voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik. De informatie op de webwinkel wordt door ons met de grootst mogelijke zorg samengesteld.

Desondanks is het mogelijk dat informatie die op de site wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. De informatie op de site wordt regelmatig aangevuld en/of aangepast.

PowerDetox behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren. Hoewel alles in het werk wordt gesteld om misbruik te voorkomen, zijn wij niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers via internet verzonden worden noch voor teksten die door gebruikers op onze site worden geplaatst.

PowerDetox sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met de website.

De belangrijkste onderwerpen/producten die op de website worden behandeld:

De website behandelt onderwerpen en producten die verband houden met detox, reiniging, vasten en darmgezondheid. Enkele belangrijke onderwerpen die aan bod komen zijn onder meer darmmanagement, detoxpakketten/programma’s, klysma-/darmreinigingssets, probiotica en hun filosofie en aanpak. Ze bieden supplementen, pakketten en informatie ter ondersteuning van ontgifting, reiniging en het bereiken van algemene gezondheids- en welzijnsdoelen.

 

De belangrijkste focus/doelstelling van de website is het bieden van producten, programma’s en informatie om mensen te helpen hun darmgezondheid te reinigen, te ontgiften en te beheren. Dit gebeurt door middel van supplementen, vasten-/detoxpakketten en klysma’s/darmreiniging. Het algemene doel is om mensen te helpen een betere gezondheid, spijsvertering, opname van voedingsstoffen en immuniteit te bereiken door gifstoffen te elimineren en de darm- en levergezondheid te ondersteunen.

 

De website promoot een holistische benadering van gezondheid en welzijn. Het gelooft dat ontgifting door middel van voeding, suppletie en reinigingspraktijken kan helpen het lichaam te resetten, te verjongen en te genezen. Door gifstoffen te elimineren, kunnen mensen meer energie ervaren, hun mentale helderheid verbeteren en hun algehele welzijn verbeteren. Ze bieden wetenschappelijk onderbouwde producten en combineren levensstijlrichtlijnen, supplementen en praktijken die specifiek gericht zijn op de darmgezondheid en het microbioomevenwicht. Hun aanpak is gericht op het vinden van de juiste balans tussen voeding, levensstijl en ondersteunende supplementen.

 

Enkele belangrijke aangeboden producten/pakketten zijn onder meer: Darmmanagement (supplementen voor darmbeheer), verschillende detoxpakketten voor sapvasten, intermitterend vasten, darmreiniging enz. Klysma-/dikke darmreinigingssets, probiotica, lever- en galblaasreinigingsprotocollen. Ze bieden ook op maat gemaakte detoxpakketten waarbij mensen de diepte en kracht van de reiniging kunnen bepalen op basis van hun behoeften.

 

De website benadrukt volgens de inhoud de belangrijke rol die de darmen spelen bij immuniteit, ontgifting en algehele gezondheid. Het is van mening dat veel gezondheidsproblemen hun oorsprong vinden in de darmen. Ontgiften wordt gezien als een krachtige manier om lichaam en geest te resetten door gifstoffen te elimineren. Hierdoor kunnen mensen voordelen ervaren zoals een verhoogd energieniveau, spijsvertering, opname van voedingsstoffen en immuniteit. Het ondersteunen van de darmgezondheid via hun aanpak wordt gezien als essentieel voor het algemeen welzijn.