Doutzen Kroes en Haar Reis naar Gezondheid:
De Lever- en Galblaaszuivering

lever_galblaas_zuivering

author avatar
Sven Author & Product Research / Development

Doutzen Kroes en Haar Reis naar Gezondheid:
De Lever- en Galblaaszuivering

Powerdetox met Spoelingen en LGZ

Doutzen Kroes, een van Nederlands meest beroemde modellen, heeft onlangs haar ervaringen gedeeld met een lever- en galblaaszuivering in een YouTube-video. Haar reis naar een betere gezondheid begon in 2019, toen ze besloot alles te doen wat in haar vermogen lag om een betere versie van zichzelf te worden. Eén van de stappen die ze nam, was het reinigen van haar lever en galblaas volgens de principes van de beroemde natuurgenezers Andreas Moritz en Hulda Clark. Laten we eens kijken naar haar avontuur.

Waarom een Lever- en Galblaaszuivering? Kroes begon haar zoektocht naar welzijn door te begrijpen dat een gezonde lever van vitaal belang is voor het algehele functioneren van het lichaam. Ze leerde dat zelfs als je gezonde voeding eet en sapkuren doet, als je lever niet optimaal werkt, kan al dat andere werk voor niets zijn. Deze realisatie motiveerde haar om verder te onderzoeken en een lever- en galblaaszuivering te proberen.

lgz boek

Andreas Moritz’s Benadering Een belangrijke bron van inspiratie voor Kroes was Andreas Moritz, auteur van “The Amazing Liver and Gallbladder Flush”. Zijn methode omvat een 7-daags protocol, waarin je vijf dagen lang alleen plantaardig eet en dagelijks een liter appelsap drinkt. Op de zesde dag eet je normaal tot ‘s middags, waarna je begint met een darmspoeling en ‘s avonds Epsom zout en grapefruitsap drinkt. Hierdoor worden galstenen uit de galblaas verwijderd. Dit kan soms een schokkend resultaat opleveren wanneer je ziet wat er uit je lichaam komt.

Hulda Clark’s Alternatieve Methode Een andere natuurgenezer die Kroes heeft bestudeerd, is Hulda Clark, auteur van “The Cure for All Diseases”. Clark’s benadering begint met het verwijderen van parasieten uit het lichaam, gevolgd door een lever- en galblaaszuivering. Ze gebruikt elektronische zappers en kruidensupplementen om het lichaam te ontgiften.

Het Belang van Voorbereiding en Kennis Een van de belangrijkste lessen die we kunnen leren van Doutzen Kroes is dat voorbereiding en kennis cruciaal zijn bij het uitvoeren van een lever- en galblaaszuivering. Deze processen zijn niet iets wat je zomaar even doet, en het is van groot belang om de juiste begeleiding te hebben en jezelf goed te informeren.

Conclusie Doutzen Kroes heeft haar zoektocht naar een betere gezondheid serieus genomen door de lever- en galblaaszuivering te onderzoeken en uit te voeren. Haar ervaring toont aan dat er veel te leren valt van alternatieve benaderingen voor gezondheid en welzijn. Het is echter belangrijk op te merken dat deze reinigingsmethoden controversieel zijn en niet algemeen worden aanbevolen door de medische gemeenschap. Voordat je een dergelijke reiniging overweegt, is het essentieel om medisch advies in te winnen en grondig onderzoek te doen.

author avatar
Sven Author & Product Research / Development

error: Oeps, dat is vervelend....