inleiding

Van harte gefeliciteerd met de aanschaf van het Powerdetox Pakket.
Je beschikt nu over een waardevol en krachtig instrument om je lichamelijke en geestelijke conditie aanzienlijk te verbeteren.
Je hebt de juiste keuze gemaakt, gezondheid is een doe het zelf zaak en je hebt nu alle troeven in handen om verder een fit en gezond leven te leiden.

De Powerdetox is werkelijk een unieke kuur en geeft mogelijkheden tot verandering / verbetering en het doorbreken van ‘verkeerde’ patronen en gewoonten.

Veel succes

Eenvoudig starten met je detox…

Start eenvoudig met een pH meting.
Je hoeft niet perse vooraf te bepalen hoe lang de detox periode zal zijn, dat kun je nog bepalen als je met de kuur begonnen bent.

  • Met het Powerdetox Kuurpakket kan men verschillende kuurprogramma’s uitvoeren. Bijvoorbeeld een 2-daagse “weekend detox”, of een 7daagse “powerdetox”.
  • Het kuurpakket is te combineren met een zelf gekozen dieet, sapvasten of voedingsprogramma.
  • Tijdens de kuur kan men zelf bepalen hoe lang de detoxperiode zal duren.
  • Tijdens de kuur kan de kuursterkte en de reinigingsdiepte worden aangepast.

Op deze website vindt je saprecepten, salades en een menu, maar laat deze recepten niet beperkend zijn op jouw creativiteit met voeding.

Ga ook zelf op zoek naar recepten. Gebruik google en facebook, meldt je aan bij gebruikersgroepen. Er is heel veel te vinden.

Heb je iets interessants gevonden, deel het dan op jouw facebook en laat anderen meeprofiteren van je ervaringen. Stimuleer ook anderen om te gaan detoxen.

In deze website vindt je alle informatie voor het starten en verder doorlopen van de Powerdetox kuur. Heb je vragen tijdens de kuur mail dan naar de detox helpdesk of Whats-app +31652750672 met dringende vragen.

Marianne

Ik beveel het iedereen aan.

Mijn eerste powerdetox kuur heb ik in 2007 gedaan. Na de kuur ben ik het product darmmanagement blijven gebruiken. Ik geef yoga lessen en we detoxen met een klein groepje mensen elk jaar in januari. De powerdetox kuur is gemakkelijk uit te voeren en heel overzichtelijk gedocumenteerd.
De supplementen zijn natuurlijk en dienen hun doel voortreffelijk.

groetjes, en veel succes!

Marianne

Joyce detox

10 kg. afgevallen! Ha haaa

Hoi Sven, ik weet dat het bij de Powerdetox niet om gewichtverlies gaat, maar ik wil je toch even zeggen dat ik mijn doel bereikt heb door 10 kg. ben afgevallen. Bedankt voor je tijd aan de helpdesk ik heb er enorm veel van geleerd. Ik voel me heerlijk en gebruik nog dagelijks 1 shake met darmmanagement!

Ik wens je veel succes! Dankjewel!
Lieve groetjes,

Joyce

Beter dan de ontwetenden zijn zij die lezen.

Beter dan deze zijn zij die het gelezene onthouden.

Nog beter zijn zij die het begrijpen.

De allerbeste zijn zij die aan het werk gaan.

(Twang-tse)

Maak hieronder een keuze om verder te gaan