inleiding

Van harte gefeliciteerd met de aanschaf van het Powerdetox Pakket. Je beschikt nu over een waardevol en krachtig instrument om je lichamelijke en geestelijke conditie aanzienlijk te verbeteren.
Je hebt de juiste keuze gemaakt, gezondheid is een doe het zelf zaak en je hebt nu alle troeven in handen om verder een fit en gezond leven te leiden.

De Powerdetox is werkelijk een unieke kuur en geeft mogelijkheden tot verandering / verbetering en het doorbreken van ‘verkeerde’ patronen en gewoonten.

Veel succes

Eenvoudig starten met de Powerdetox kuur

Lees eerst de introductie van de Powerdetox kuur en Start dan eenvoudig met een pH meting. Alle verdere LINKS vindt je onderaan elke pagina.

  • Met het Powerdetox Kuurpakket kan je verschillende kuurprogramma’s uitvoeren. Bijvoorbeeld een 2-daagse “weekend detox”, of een 7daagse “powerdetox”.
  • Het kuurpakket is te combineren met een zelf gekozen dieet, sapvasten of voedingsprogramma.
  • Tijdens de kuur kan men zelf bepalen hoe lang de detoxperiode zal duren.
  • Tijdens de kuur kan de kuursterkte en de reinigingsdiepte worden aangepast.

Op deze website vindt je alles wat je nodig hebt, zoals; sap recepten, soep recepten, salades en een menu voorbeeld, maar laat deze recepten niet beperkend zijn op jouw creativiteit met voeding.

Marianne

Ik beveel het iedereen aan.

Mijn eerste powerdetox kuur heb ik in 2007 gedaan. Na de kuur ben ik het product darmmanagement blijven gebruiken. Ik geef yoga lessen en we detoxen met een klein groepje mensen elk jaar in januari. De powerdetox kuur is gemakkelijk uit te voeren en heel overzichtelijk gedocumenteerd.
De supplementen zijn natuurlijk en dienen hun doel voortreffelijk.

groetjes, en veel succes!

Marianne

Joyce detox

10 kg. afgevallen!

Hoi Sven, ik weet dat het bij de Powerdetox niet om gewichtverlies gaat, maar ik wil je toch even zeggen dat ik mijn doel bereikt heb door 10 kg. ben afgevallen. Bedankt voor je tijd aan de helpdesk ik heb er enorm veel van geleerd. Ik voel me heerlijk en gebruik nog dagelijks 1 shake met darmmanagement!

Ik wens je veel succes! Dankjewel!
Lieve groetjes,

Joyce

Beter dan de ontwetenden zijn zij die lezen.

Beter dan deze zijn zij die het gelezene onthouden.

Nog beter zijn zij die het begrijpen.

De allerbeste zijn zij die aan het werk gaan.

(Twang-tse)

Maak hieronder een keuze om verder te gaan