1

START MET DE (MILDE) HYDRATATIE FASE
Iedereen kan direct starten met de hydratatiefase. In deze fase neem je elke dag in de ochtend als ontbijt een shake van Darmmanagement met multi probiotica. (zie recepten)

Verder drink je over de dag verdeeld wat extra water en probeer je meer groente te eten indien je dat niet reeds doet. Je merkt een verbetering van de darmdoorvoer en een verbeterde consistentie van de ontlasting. Makkelijker en regelmatiger ontlasten en de ontlasting plakt niet meer aan het toilet.

Je kunt deze fase zelfs tot 30 dagen doen en dan heb je nog altijd voldoende supplementen om de volledige Powerdetox kuur te doen.

Begin met de (milde) hydratatiefase en ervaar direct de voordelen voor je darmen. Tijdens deze fase neem je elke ochtend een shake van Darmmanagement met multi-probiotica als ontbijt (zie recepten). Daarnaast drink je gedurende de dag extra water en probeer je meer groenten te eten als je dat nog niet doet. Je zult merken dat de darmdoorvoer verbetert en de ontlasting consistenter wordt. Bovendien zul je makkelijker en regelmatiger ontlasten, zonder dat de ontlasting aan het toilet blijft plakken.

De hydratatiefase kan tot wel 30 dagen duren en je zult nog steeds voldoende supplementen hebben om de volledige Powerdetox kuur te voltooien. Begin vandaag nog met de hydratatiefase en geef je darmen de liefde en aandacht die ze verdienen.

2

NEEM JE TIJD EN STAP DAN OVER OP DE VOORBEREIDINGSFASE
Start op een maandag met de voorbereidingsfase.

Op dit moment heb je de keuze gemaakt om met de Powerdetox kuur te starten.
De voorbereidingsfase duurt 5 dagen. In deze 5 dagen ga je 2 maal per dag een Darmmanagement shake nemen met multi probiotica. Daarnaast ga je ook je vaste voeding aanpassen. Je gaat bijvoorbeeld vlees weglaten en bouwt de vaste voeding in deze 5 dagen af naar alleen groente en fruit. Dat kunnen Sappen, Soepen of Salades zijn maar ook gebakken of gewokte groente e.d.

3

START DE DETOXFASE BIJ VOORKEUR OP EEN ZATERDAG
Op deze dag heb je meestal wat meer tijd voor jezelf en heb je twee dagen vrij om volledig met je detox kuur bezig te zijn. Vooral de eerste dag is belangrijk om tijd voor jezelf te hebben.

Je neemt dan in de ochtend op nuchtere maag een groot glas water met daarin 30 gram detox 1 (bitterzout) en het is belangrijk dat je dan in de buurt van een toilet bent.

Detox 1 is een mineraal dat de darm afsluit voor de opname van vocht en met het aanwezige vocht de dunne en dikke darm volledig leegspoelt. Dat betekend dat je dan een heftige diarree kunt hebben.
Zelfs meerdere malen toiletbezoek kan nodig zijn.
Indien je de Powerdetox met spoelingen hebt besteld dan doe je ook je eerste spoeling deze dag. Het is fijn om deze dag helemaal voor jezelf te hebben.

4

START NA DE DETOX MET DE NAZORGFASE
Je kunt een weekend detox doen (2 dagen) of een week detox (7 dagen).
De detox fase sluit je af met de nazorg fase.

Dit is wederom dezelfde milde fase welke je in de voorbereiding hebt gedaan maar dan andersom. Je gaat de vaste voeding dus weer langzaam opbouwen. Lees meer over deze fase in de beschrijving van het  kuurprogramma.

Eenvoudig starten met de Powerdetox kuur

Lees eerst de introductie van de Powerdetox kuur en Start dan eenvoudig met een pH meting. Alle verdere LINKS vindt je onderaan elke pagina.

  • Met het Powerdetox Kuurpakket kan je verschillende kuurprogramma’s uitvoeren. Bijvoorbeeld een 2-daagse “weekend detox”, of een 7daagse “powerdetox”.
  • Het kuurpakket is te combineren met een zelf gekozen dieet, sapvasten of voedingsprogramma.
  • Tijdens de kuur kan men zelf bepalen hoe lang de detoxperiode zal duren.
  • Tijdens de kuur kan de kuursterkte en de reinigingsdiepte worden aangepast.

Het is ook belangrijk om te onthouden dat het niet alleen gaat om het reinigen van het lichaam, maar ook om het creëren van gezonde gewoonten en het behouden van een gezonde levensstijl na de kuur. Zoek naar manieren om stress te verminderen en gezonde voedingsmiddelen te kiezen, en overweeg om voldoende slaap te krijgen en regelmatig te bewegen.

We hopen dat je veel baat zult hebben bij het volgen van de Powerdetox kuur en dat je zult zien hoe het je kan helpen om je gezondheid en welzijn te verbeteren.

Marianne

Ik beveel het iedereen aan.

Mijn eerste powerdetox kuur heb ik in 2007 gedaan. Na de kuur ben ik het product darmmanagement blijven gebruiken. Ik geef yoga lessen en we detoxen met een klein groepje mensen elk jaar in januari. De powerdetox kuur is gemakkelijk uit te voeren en heel overzichtelijk gedocumenteerd.
De supplementen zijn natuurlijk en dienen hun doel voortreffelijk.

groetjes, en veel succes!

Marianne

Joyce detox

10 kg. afgevallen!

Hoi Sven, ik weet dat het bij de Powerdetox niet om gewichtverlies gaat, maar ik wil je toch even zeggen dat ik mijn doel bereikt heb door 10 kg. ben afgevallen. Bedankt voor je tijd aan de helpdesk ik heb er enorm veel van geleerd. Ik voel me heerlijk en gebruik nog dagelijks 1 shake met darmmanagement!

Ik wens je veel succes! Dankjewel!
Lieve groetjes,

Joyce

Klik 'Introductie Powerdetox Kuurprogramma' om verder te lezen