Het gezondheidsplan van de 21e eeuw…

Intermittent Fasting Kuurpakket? - Klik hieronder voor een eenvoudige gebruiksaanwijzing:

Powerdetox - maximale kuurbeschrijving

DETOX KUURPAKKET MET DARMSPOELINGEN & LEVER / GALBLAAS ZUIVERING

159.95

De symbiose van hoogwaardige natuurlijke supplementen eventueel gecombineerd met darmspoelingen en dieetaanpassing zorgt voor een regeneratie van lichaam en geest. Deze algehele reiniging van het organisme – zoals die reeds werd aanbevolen door de geneesheren uit de klassieke oudheid – is de ware weg naar regeneratie en verjonging.

– Detox Supplementen die echt werken en hun werk goed doen
– Eenvoudig te lezen gebruiksaanwijzing, eenvoudig uit te voeren kuurprogramma
Online kuurprogramma en kuurboekjes

Lees meer

Hoe kan ik het beste starten met de detox kuur?

Bij Powerdetox hebben we een uitgebreid kuurprogramma ontwikkeld dat is opgebouwd uit vier essentiële fasen, elk ontworpen om jouw lichaam en geest op een holistische manier te ondersteunen. Blader het rustig door voor tips en recepten. Het kuurprogramma is eenvoudig.

Ga mee op een weloverwogen reis naar een gezondere en evenwichtigere levensstijl.

1

DE HYDRATATIE FASE

Voor een optimaal begin starten we met de hydratatie fase. Hier leggen we de basis door je lichaam te voorzien van de essentiële vloeistoffen die het nodig heeft. Hydratatie is de sleutel tot het stimuleren van je metabolisme en het voorbereiden van je systeem voor de uitdagingen die komen.

Iedereen kan direct starten met de hydratatie fase. In deze fase neem je elke dag in de ochtend als ontbijt een shake van Darmmanagement met multi probiotica. (zie recepten)

Verder drink je over de dag verdeeld wat extra water en probeer je meer groente te eten indien je dat niet reeds doet. Je merkt een verbetering van de darmdoorvoer en een verbeterde consistentie van de ontlasting. Makkelijker en regelmatiger ontlasten en de ontlasting plakt niet meer aan het toilet.

De hydratatie fase kan zelfs tot 30 dagen duren en je zult nog steeds voldoende supplementen hebben om de volledige Powerdetox kuur te voltooien.

Neem de tijd, doe de pH controles en start bij de juiste pH waarde met de  voorbereidingsfase.

2

DE VOORBEREIDINGSFASE

In deze fase bereiden we jouw lichaam voor op de detoxificatie die zal plaatsvinden. We richten ons op voedingsaanpassingen en ondersteunende activiteiten om eventuele ongemakken tijdens het detoxproces te minimaliseren. Het doel is om jouw lichaam te optimaliseren voor de komende transformatie.

Start bij voorkeur op een maandag met de voorbereidingsfase.

De voorbereidingsfase duurt 5 dagen. In deze 5 dagen ga je 2 maal per dag een Darmmanagement shake nemen met multi probiotica. Daarnaast ga je ook je vaste voeding aanpassen.

Je gaat bijvoorbeeld vlees weglaten en bouwt de vaste voeding in deze 5 dagen af naar alleen groente en fruit. Dat kunnen Sappen, Soepen of Salades zijn maar ook gebakken of gewokte groente e.d.

3

DE DETOX FASE

Dit is het hart van het programma, waar de daadwerkelijke detoxificatie plaatsvindt. We maken gebruik van bewezen methoden en natuurlijke ingrediënten om je lichaam te reinigen van opgebouwde gifstoffen.

Het lichaam wordt gestimuleerd om zich te ontdoen van belastende elementen, wat vaak leidt tot hernieuwde energie en helderheid van geest.

Start de detox fase bij voorkeur op een zaterdag. Op deze dag heb je meestal wat meer tijd voor jezelf en heb je twee dagen vrij om volledig met je detox kuur bezig te zijn. Vooral de eerste dag is belangrijk om tijd voor jezelf te hebben. Uitgebreide beschrijving Detox Fase

4

DE NAZORG FASE

Na de intensieve detoxificatie is het cruciaal om jouw lichaam te ondersteunen bij het geleidelijk terugkeren naar een regulier dieet. De nazorg fase is gericht op het handhaven van de behaalde resultaten, het implementeren van gezonde gewoonten en het bevorderen van een duurzame levensstijl. Beschrijving van de nazorg fase.

Eenvoudig starten …

Bij elke fase van het Powerdetox kuurprogramma staat ons team van experts klaar om je te begeleiden, te ondersteunen en te inspireren. Samen gaan we de uitdaging aan om jouw welzijn te verbeteren en een gezondere toekomst te omarmen.

Lees eerst de introductie van de Powerdetox kuur en Start dan eenvoudig met een pH meting. Alle verdere LINKS vindt je onderaan elke pagina.

  • Met het Powerdetox Basis Kuurpakket kan je verschillende kuurprogramma’s uitvoeren. Bijvoorbeeld een 2-daagse “weekend detox”, een 7-daagse “powerdetox” of ‘intermitterend vasten‘.
  • Het kuurpakket is te combineren met een zelf gekozen dieet, sapvasten of voedingsprogramma.
  • Tijdens de kuur kan men zelf bepalen hoe lang de detox periode zal duren.
  • Tijdens de kuur kan de kuursterkte en de reinigingsdiepte worden aangepast.

Het is ook belangrijk om te onthouden dat het niet alleen gaat om het reinigen van het lichaam, maar ook om het creëren van gezonde gewoonten en het behouden van een gezonde levensstijl na de kuur.

Zoek naar manieren om stress te verminderen en gezonde voedingsmiddelen te kiezen, en overweeg om voldoende slaap te krijgen en regelmatig te bewegen.

We hopen dat je veel baat zult hebben bij het volgen van de Powerdetox kuur en dat je zult zien hoe het je kan helpen om je gezondheid en welzijn te verbeteren.

Marianne

Ik beveel het iedereen aan.

Mijn eerste powerdetox kuur heb ik in 2007 gedaan. Na de kuur ben ik het product darmmanagement blijven gebruiken. Ik geef yoga lessen en we detoxen met een klein groepje mensen elk jaar in januari. De powerdetox kuur is gemakkelijk uit te voeren en heel overzichtelijk gedocumenteerd.
De supplementen zijn natuurlijk en dienen hun doel voortreffelijk.

groetjes, en veel succes!

Marianne

Joyce detox

10 kg. afgevallen!

Hoi Sven, ik weet dat het bij de Powerdetox niet om gewichtverlies gaat, maar ik wil je toch even zeggen dat ik mijn doel bereikt heb door 10 kg. ben afgevallen. Bedankt voor je tijd aan de helpdesk ik heb er enorm veel van geleerd. Ik voel me heerlijk en gebruik nog dagelijks 1 shake met darmmanagement!

Ik wens je veel succes! Dankjewel!
Lieve groetjes,

Joyce

Klik 'Introductie Powerdetox Kuurprogramma' om verder te lezen