wat maakt ons zo speciaal

Wij definiëren het woord detoxen als:

“Verandering van levensstijl door terug te gaan naar de natuur, terug naar de bron, de blootstelling aan toxines te verminderen en tegelijkertijd de spijsvertering en eliminatie van toxines te bevorderen”.

Het gezondheidsplan van de 21e eeuw…
Er is een stigma wanneer mensen “detox” of “darmreiniging” horen.
Ze denken meestal aan vasten, honger, onplezierige bijwerkingen en een algeheel ongezond effect op je lichaam.

De waarheid is dat, als het op die specifieke dingen aankomt, dit verleden tijd is en dit vaak de ‘oude’ manier van detox betreft, het zogenaamde vasten zonder goed programma en zonder de juiste supplementen!

De meeste mensen realiseren zich namelijk niet dat je meer voedingsstoffen nodig hebt als je ontgift, niet minder.

Door het ‘oude’, traditionele idee van ontgiften te volgen, doe je vaak meer kwaad dan goed.

Gegeven wat we weten, zagen we reeds 20 jaar geleden een buitengewone mogelijkheid om echte verandering te creëren. En om de door ons gewenste verandering tot stand te brengen, moesten we de conventies één voor één uit elkaar halen.

We zijn trots om het Powerdetox kuurpakket te produceren en het beste te bieden dat de natuur te bieden heeft; natuurlijke producten met de zuiverste ingrediënten.

Met de Powerdetox kuur zijn er geen problemen en onprettige bijwerkingen Het is geen hongerdieet, en het beste van alles, het heeft geen onaangename bijwerkingen.

We hebben al onze producten en programma’s ontworpen om het natuurlijke ontgiftingsproces van het lichaam te ondersteunen door het te voeden, zodat het zijn werk efficiënter en effectiever kan doen.

We definiëren ontgiften als: “veranderingen in levensstijl die de blootstelling van gifstoffen verminderen terwijl het lichaam op de juiste wijze wordt gevoed om de spijsvertering en eliminatie te verbeteren.”

Wij zijn altijd bij de basis gebleven. Natuurlijke producten, zonder toevoegingen of smaakstoffen en geen producten welke overbodig zijn en geen effectieve werking hebben. 

Terug naar de bron, terug naar de natuur, terug naar jezelf.

We wensen je veel succes,

Powerdetox.nl