De Theorie van dr. Reckeweg

DARMMANAGEMENT & POWERDETOX IN UW PRAKTIJK

Bent u een professional, therapeut of personal trainer en wilt u de Powerdetox kuur aanbieden in uw praktijk?

Wij staan klaar om u te ondersteunen bij de implementatie van ons programma als detox- of gewichtsverliesprogramma in combinatie met uw behandelingen of personal training.

Als u zich als professional bij ons aanmeldt, kunt u profiteren van de volgende voordelen:

– Korting op de verkoopprijs van onze producten
– Hulp en advies bij het implementeren van de Powerdetox in uw praktijk
– Geen zorgen als u nog onvoldoende kennis heeft over detox

Wij begrijpen dat u zich wilt concentreren op uw eigen behandelingen of programma’s. Daarom staan wij klaar om alle vragen over de Powerdetox kuur te beantwoorden voor uw klanten, mocht u nog niet voldoende kennis hebben over detox.

Meld u nu aan voor een professional account en profiteer van onze inkoopkorting. Samen kunnen we werken aan een gezondere levensstijl voor uw klanten.

U kunt zich ook aanmelden voor een affiliate account en profiteren van commissies die worden gegenereerd via links op uw website of sociale media.

Wij kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw praktijk te verrijken met het Powerdetox programma. Neem vandaag nog de stap en sluit u aan bij ons netwerk van professionals die zich inzetten voor gezondheid en welzijn.

Praktijkgerichte darmzorg voor therapeuten en specialisten

CURSUS BESCHRIJVING
In deze intensieve cursus van 4 weken leren therapeuten en specialisten zonder voorkennis de basis en praktische toepassingen van darmmanagement.

De cursus heeft tot doel de deelnemers uit te rusten met de nodige kennis en vaardigheden om de darmfuncties effectief te ondersteunen en de levenskwaliteit van patiënten te verbeteren.

Door een combinatie van theoretische leermodules en gematigde praktische oefeningen worden cursisten in staat gesteld om de huidige methoden en technieken van darmmanagement veilig te integreren in hun beroepspraktijk.

Aanmelden voor een professional account