Het gezondheidsplan van de 21e eeuw: Darmmanagement, detox en klysma’s

Terug naar de bron

Het gezondheidsplan van de 21e eeuw… 

Powerdetox is een populaire manier om ongezonde eetgewoonten en een ongezonde manier van leven aan te pakken.

Hoewel de moderne wetenschap de principes die daarbij worden gehanteerd onderschrijft, is het Powerdetox concept gebaseerd op eeuwenoude praktijken die in vele culturen gemeengoed zijn.

Het Powerdetox Kuurprogramma is gebaseerd op de beginselen van de Natuurlijke Hygiëne.

De Natuurlijke Hygiëne is een bijzonder gezondheidssysteem. Het leert het belang van een natuurlijke levensstijl op alle vlakken van het leven, maar vooral op het vlak van voeding.

Om de waarde van een zuiveringsperiode te appreciëren, is het goed de basisbeginselen van de natuurlijke hygiene te kennen en goed te begrijpen.

GEZONDHEID is de natuurlijke, evidente toestand van alle levende organismen. Deze toestand wordt bereikt en behouden door natuurlijke zelf-genezende processen.

Telkens als van deze gezonde toestand wordt afgeweken, ontstaat er een natuurlijk streven naar herstel van de natuurlijke toestand (evenwicht).

ALLE ZIEKTEN hebben één en slechts één oorzaak, nl. een of andere vorm van toxische verzadiging (zelfvergiftiging) op het cellulaire niveau, die aan de oppervlakte komt door de uitputting van de zenuw-energiereserves.

De diepere oorzaak van dit alles moet vooral gezocht worden in verkeerde levens- en voedingsgewoonten.

Het ELIMINEREN van abnormale stoffen, afkomstig uit metabolische activiteiten en toxische belasting van het ingenomen voedsel, gebeurt in stadia, net zoals de intoxicatie in stadia is gekomen.

Meestal is het optreden van ziekte zinvol en slechts een onderdeel van pogingen door het organisme om zich van deze toxinen te ontdoen.

De wijdverspreide gedachte dat BACTERIËN, micro-organismen, virussen, ‘kiemen’ of wat dan ook de oorzaak van ziekte zou zijn, wordt door de Natuurlijke Hygiëne van de hand gewezen. “De bacterie is niets, het terrein is alles“ is binnen de Natuurlijke Hygiëne een vaste overtuiging. (Weerstand)

Omdat alleen het lichaam in staat is het lichaam in zijn gezonde staat te HERSTELLEN, te reinigen en/of terug op te bouwen, verwerpt de Natuurlijke Hygiëne elke vorm van prikkelende, toxische, enerverende (voedings)praktijk.

Het gebruik van onnatuurlijke, chemische, toxische substanties “om een reactie op te wekken“ wordt in de Natuurlijke Hygiëne van de hand gewezen.

Het lichaam is in staat om zichzelf te reinigen en te genezen, op voorwaarde dat het de kans daartoe krijgt. De genezing gaat veel verder dan het onderdrukken van symptomen. Het gaat over een werkelijk fundamenteel herstel.

De Natuurlijke Hygiëne beveelt volgende voedingsmiddelen aan als de normale menselijke voeding: Volledige, rauwe plantenvoeding, gegeten met respect, goed gekauwd, juist gecombineerd en in aanvaardbare hoeveelheden, in een innerlijke toestand van ontspanning en rust. Deze voeding zorgt voor een invulling van alle lichaamsbehoeften tijdens de kuur.

Detox, ontslakken en ontzuren kan noodzakelijk zijn.
De Natuurlijke Hygiëne maakt gebruik van vastenperiodes, volgens de behoefte waarin het lichaam de mentale, fysische, emotionele rust krijgt, waarin het lichaam kan herstellen.

Zorgen voor je gezondheid is een stuk van ieders persoonlijke VERANTWOORDELIJKHEID. 

Volgens de Natuurlijke Hygiëne wordt deze verantwoordelijkheid het best gediend door het volgen van gezonde levensgewoonten.

Het gezondheidsplan van de 21e eeuw: Darmmanagement, detox en klysma’s

In de 21e eeuw zijn we ons steeds bewuster geworden van het belang van onze gezondheid. We willen gezond eten, voldoende bewegen en stress vermijden. Maar wat als we meer willen doen om onze gezondheid te verbeteren?

Het gezondheidsplan van de 21e eeuw biedt een holistische benadering van gezondheid, met een focus op darmmanagement, detox en klysma’s.

Darmmanagement

De darmen zijn een belangrijk onderdeel van ons lichaam. Ze spelen een rol in de spijsvertering, de opname van voedingsstoffen en de afvoer van afvalstoffen. Een gezonde darmflora is essentieel voor een goede gezondheid.

Darmmanagement is een manier om de gezondheid van de darmen te verbeteren. Dit kan door middel van voeding, supplementen en leefstijlverandering.

Detox

Detox is een manier om het lichaam te reinigen van gifstoffen. Gifstoffen kunnen afkomstig zijn van voeding, luchtvervuiling, stress en andere factoren. Detoxen kan helpen om de gezondheid te verbeteren, de energie te verhogen en het gewicht te verminderen.

Klysma’s

Een klysma is een manier om de darmen te reinigen met behulp van water of een andere vloeistof. Klysma’s kunnen helpen om constipatie te verlichten, de darmflora te verbeteren en de gezondheid te bevorderen.

Het gezondheidsplan van de 21e eeuw

Het gezondheidsplan van de 21e eeuw is een compleet programma dat je helpt om je gezondheid te verbeteren. Het programma omvat:

 • Darmmanagement
 • Detox
 • Klysma’s
 • Voeding
 • Supplementen
 • Leefstijlverandering

Het gezondheidsplan van de 21e eeuw is geschikt voor iedereen die zijn gezondheid wil verbeteren. Het programma is veilig en effectief, en kan helpen om:

 • De spijsvertering te verbeteren
 • De opname van voedingsstoffen te verhogen
 • De afvoer van afvalstoffen te bevorderen
 • De darmflora te verbeteren
 • De gezondheid te verbeteren
 • De energie te verhogen
 • Het gewicht te verminderen

Wil je meer weten over het gezondheidsplan van de 21e eeuw? Bezoek dan de website: www.powerdetox.nl

Zijn er wetenschappelijke studies die de effectiviteit van het gezondheidsplan ondersteunen?

Er zijn inderdaad wetenschappelijke studies die de effectiviteit van het gezondheidsplan van de 21e eeuw ondersteunen.
**Darmmanagement**
Een studie gepubliceerd in het tijdschrift “Gut” liet zien dat darmmanagement kan helpen om de symptomen van het prikkelbare darm syndroom (PDS) te verbeteren. De studie vond dat darmmanagement de pijn, diarree en constipatie bij PDS-patiënten verminderde.
Een andere studie, gepubliceerd in het tijdschrift “Digestive Diseases and Sciences”, vond dat darmmanagement kan helpen om de darmflora te verbeteren. De studie vond dat darmmanagement de hoeveelheid goede bacteriën in de darmen verhoogde en de hoeveelheid slechte bacteriën verminderde.
**Detox**
Een studie gepubliceerd in het tijdschrift “Environmental Health Perspectives” liet zien dat detoxen kan helpen om de blootstelling aan gifstoffen te verminderen. De studie vond dat detoxen de niveaus van gifstoffen in het bloed en de urine verminderde.
Een andere studie, gepubliceerd in het tijdschrift “Alternative Medicine Review”, vond dat detoxen kan helpen om de gezondheid te verbeteren. De studie vond dat detoxen de energie verhoogde, het gewicht verminderde en de symptomen van chronische ziekten verbeterde.
**Klysma’s**
Een studie gepubliceerd in het tijdschrift “The American Journal of Gastroenterology” liet zien dat klysma’s kunnen helpen om constipatie te verlichten. De studie vond dat klysma’s de stoelgangfrequentie verhoogden en de ontlasting zachter maakten.
Een andere studie, gepubliceerd in het tijdschrift “Digestive Diseases and Sciences”, vond dat klysma’s kunnen helpen om de darmflora te verbeteren. De studie vond dat klysma’s de hoeveelheid goede bacteriën in de darmen verhoogden en de hoeveelheid slechte bacteriën verminderden.
Het is belangrijk om op te merken dat deze studies klein waren en meer onderzoek nodig is om de effectiviteit van het gezondheidsplan van de 21e eeuw te bevestigen. Echter, de resultaten van deze studies zijn veelbelovend en suggereren dat het gezondheidsplan een effectieve manier kan zijn om de gezondheid te verbeteren.

Tijdelijk
Gratis DARMMANAGEMENT PRO
Wij hechten veel waarde aan het helpen van mensen bij het verbeteren van hun gezondheid en welzijn. We zijn ervan overtuigd dat Darmmanagement een belangrijke rol kan spelen in dit proces. Profiteer Vandaag
DarmmanagementPRO50
error: Oeps, dat is vervelend....