Top 3 misvattingen over detoxen…

Top 3 misvattingen Detox

TOP 3 MISVATTINGEN

Top 3 misvattingen over detox die veel mensen hebben
over detox en hoe je vergissingen kunt vermijden.

Wij definieren het woord detoxen als:
“Verandering van levensstijl door terug te gaan
naar de natuur, naar de bron, de exposie aan toxines te verminderen en
onderwijl de spijsvertering en eleminatie van toxines te bevorderen”.

Er is een stigma wanneer mensen “detox” of “darmreiniging” horen.
Ze denken meestal aan vasten, honger, onplezierige bijwerkingen en een algeheel ongezond effect op je lichaam.

De waarheid is dat, als het op die specifieke dingen aankomt, dit verleden tijd is en dit vaak de ‘oude’ manier van detox betreft, het zogenaamde vasten zonder goed programma en zonder de juiste supplementen!

Daarom hebben wij al 15 jaar een succesvol bedrijf met natuurlijke producten waarmee u uw lichaam op een gezonde en veilige manier kunt reinigen en ontgiften.

De meeste mensen realiseren zich namelijk niet dat je meer voedingsstoffen nodig hebt als je ontgift, niet minder.

Door het traditionele idee van ontgiften te volgen, doe je vaak meer kwaad dan goed. Gegeven wat we weten, zagen we een buitengewone mogelijkheid om echte verandering te creëren.
Om de door ons gewenste verandering tot stand te brengen, moesten we de conventies één voor één uit elkaar halen om de oplossingen te vinden.

Tijdens onze jarenlange ervaring onderzoek en ontwikkeling hebben we niet alleen de alternatieven gevonden, maar we hebben ze ook verbeterd.
We zijn trots om de Powerdetox te produceren en het beste te bieden dat de natuur te bieden heeft; producten die biologisch zijn met de zuiverste ingrediënten.

Met de Powerdetox kuur zijn er geen problemen en onprettige bijwerkingen Het is geen hongerdieet, en het beste van alles, geen onaangename bijwerkingen.

We hebben al onze producten en programma’s ontworpen om het natuurlijke ontgiftingsproces van het lichaam te ondersteunen door het te voeden, zodat het zijn werk efficiënter en effectiever kan doen. U moet het idee van reiniging in uw levensstijl belichamen, stap voor stap, één product per keer, één dag per keer.

We definiëren ontgiften als: “veranderingen in levensstijl die de blootstelling van gifstoffen verminderen terwijl het lichaam wordt gevoed om de spijsvertering en eliminatie te verbeteren.”

Top 3 misvattingen welke er bestaan over detoxen…

1. Het lichaam de rug toekeren in plaats van het te voeden tijdens het ontgiften!

Er is een woord dat al duizenden jaren aan detox-programma’s is gehecht en het kan als een heel slecht woord klinken: vasten.

Vasten en andere calorie beperkende programma’s zijn binnen religies gebruikt om een ​​’spiritueel ontwaken’ te creëren, in sommige culturen voor genezing.
De nadelen en gezondheidsrisico’s van vasten wegen echter veel zwaarder dan de voordelen en kunnen zelfs zeer gevaarlijk zijn als ze niet correct worden uitgevoerd en onder streng toezicht van een medische of voedingsdeskundige.

Wanneer je tot het uiterste gaat met het beperken van calorieën en essentiële voedingsstoffen uit je lichaam, hoef je geen wetenschapper te zijn om ons te vertellen dat het een slechte zaak is! Helaas komen veel van de negatieve bijwerkingen waar mensen aan denken als ze het woord ‘detox’ horen, van dit soort ontbering.
Hoofdpijn, prikkelbaarheid, misselijkheid, lage energie, spier- en gewrichtspijnen en acuut emotioneel leed zijn allemaal bijwerkingen van het weglaten van voedingsstoffen welke het lichaam nodig heeft.

Je brengt ook je immuunsysteem in gevaar zonder dat het de juiste vitaminen en mineralen krijgt om goed te kunnen functioneren. Om nog maar te zwijgen, als je diabeet bent, loop je het risico van een beroerte en hartfalen door gevaarlijk gevaarlijk te spelen met je bloedsuikerspiegel.

Er zijn ook lichaamsdelen die ALLEEN op bloedglucose werken, die moeten worden aangevuld door gezond eten. Je hersenen, zenuwstelsel en ogen worden allemaal gevoed door bloedglucose en ALLEEN bloedglucose.

Dus, als je koolhydraten beperkt of helemaal weg laat, kan je geest mistig aanvoelen en kan je zicht wazig worden.

Dus waarom doen mensen dit gewoon voor zichzelf? We hebben onszelf dezelfde vraag gesteld tijdens het maken van Powerdetox kuur.

Er zijn over het algemeen twee opvattingen om te proberen het vasten te ondersteunen.

Ten eerste zou je je spijsverteringskanaal een pauze geven en ten tweede zou je gifstoffen afgeven.

Hoewel er misschien een vleugje waarheid is bij beide, stel je ook je spijsvertering in voor verdere stress en worden eventuele gifstoffen te snel vrijgegeven en zonder echte exit-strategie, die de gifstoffen terugleidt naar waar ze vandaan komen!

Is het niet logisch dat als je je lichaam probeert te helen, je hoogwaardige voedingsstoffen nodig hebt die je lichaam verzadigen?

Denk aan training. Na een weerstandstraining of een lange fietstocht kunnen je spieren pijnlijk worden, dit komt deels door het feit dat ze beschadigd zijn, micro-breukjes in je spieren. Om die spier te helen heb je de juiste voeding nodig, de juiste balans van eiwitten en koolhydraten.

Wanneer je het lichaam de essentiële vitaminen, mineralen en voedingsstoffen ontneemt die het lichaam nodig heeft om de miljoenen taken uit te voeren die het dagelijks uitvoert, belemmer je het feitelijk zijn eigen mogelijkheden om te ontgiften en te genezen!
Je cellen en weefsels moeten worden gevoed, niet uitgehongerd!

Zonder andere elementen van goede voeding, zoals vezels, vitamines en voedingsstoffen, zal uw spijsverteringsstelsel langzamer gaan lopen en zelfs meer verstopt raken, waardoor giftige stoffen worden gevangen die u wellicht eruit wilde werken. Is dit niet precies het tegenovergestelde van wat je hoopte te doen? Een goede darmdoorvoer en spijsvertering is een absoluut belangrijk onderdeel van ontgiften!

Het spijsverteringsstelsel moet in topvorm worden uitgevoerd om toxines te verplaatsen en te elimineren die in het systeem zijn opgewekt.

Met vezelontbering zal je lichaam gifstoffen niet verwijderen en in plaats daarvan proberen ze tevergeefs opnieuw te verwerken en opnieuw in je lichaam op te slaan.
Het klopt dat je spijsvertering en -functie in gevaar kan komen door verkeerde soorten voedsel.

De Powerdetox kuur en producten zijn ontworpen om u de voedingsstoffen te geven die u nodig hebt om een ​​gezonde spijsvertering en lichaamsfuncties te ondersteunen en tegelijkertijd toxines op een gezonde manier te ontgiften en te elimineren!

Onthoud, negeer de behoeften van je lichaam niet, voed en verzorg het met de juiste voeding en supplementen voor optimale ontgiftende effecten!

2. Te snel ontgiften

Je bent je hele leven lang aan toxische omgevingen blootgesteld.
Jaren na jaren van giftige stoffen die zich in je lichaam nestelden en nu zou je in een weekend ontgiften en jezelf van deze gifstoffen ontdoen? Alsjeblieft!

Je hebt een leven lang gifstoffen opgebouwd!
Ontgiftings- en reinigingsprogramma’s die kortdurend zijn, kunnen om meerdere redenen ineffectief zijn.

Ten eerste moet ontgiften echt een levensstijl zijn.
En ten tweede kunnen ze grote hoeveelheden gifstoffen afgeven die in je bloedstroom terechtkomen, wat extra stress op je lichaam kan veroorzaken, huidproblemen zoals acne, en het ergste van alles is dat je negatieve effecten kunt ervaren, alleen maar om de toxines direct terug te krijgen van waar ze vandaan kwamen omdat het lichaam ze niet snel genoeg kan loslaten en elimineren!

Je levensstijl heeft alles te maken met hoe succesvol je detox- en reinigingsprogramma zal zijn. Studie na studie heeft aangetoond dat het creëren van een echte verandering gezonde gewoonten vereist.

Hoewel we misschien weten wat onze slechte gewoonten / ondeugden zijn, weten we ook hoe moeilijk het kan zijn om ze te verbreken. Het is ook moeilijk om nieuwe gewoonten te vormen. Het vereist werk en aandacht totdat het een vast onderdeel van ons leven wordt. Maar het kan worden gedaan!

Weet je wat er gebeurt met mensen die een snelle detox proberen te ondergaan?

Ze ervaren alle negatieve bijwerkingen die tot nu toe zijn genoemd (zoals hoofdpijn, misselijkheid, problemen met de spijsvertering en humeurigheid) en denken dat ze misschien iets goeds hebben gedaan voor de korte periode van tijd en toen, je raadt het al, ze gaan meteen terug naar hun oude ongezonde gewoonten zonder veranderingen in hun levensstijl.

Zonder een verandering in je levensstijl te creëren – blijvende nieuwe gewoonten – blijf je giftig en ongezond! Om ervoor te zorgen dat deze veranderingen blijven kloppen, moeten ze in de loop van de tijd worden gemaakt, niet in een weekend.

Als gewichtsverlies een doel van jou is, dan is dit ook voor jou de sleutel. Je lichaam slaat veel gifstoffen en synthetische chemicaliën op in je lichaamsvet.

De meeste gifstoffen zijn vreemd voor je lichaam, het heeft geen idee hoe ze te verwerken. Het kan ze niet verteren, het kan ze niet gebruiken voor voedingsstoffen, dus velen van hen worden weggestopt naar de veiligste plek die je lichaam kent om ze op te slaan, vet!

Je lichaam herkent vet als een zeer stabiele plek om die gifstoffen te houden.
Daarom wil je lichaam dat vet niet loslaten. Het is heel echt en het zorgt ervoor dat duizenden mensen over de hele wereld zwaar en ongezond zijn.

Als je een detox voor de korte termijn uitvoert, dan elimineer je deze toxines niet goed, waardoor het moeilijker voor je zal zijn om je lichaam te overtuigen dat vet los te laten.

3. Geen holistische benadering van ontgiften!

U hebt net gelezen dat uw levensstijl een cruciaal element is voor uw ontgiftende en reinigende succes. Hoewel de Powerdetox kuur en producten u op een gezond detoxpad zullen krijgen, is het belangrijk om te weten dat deze producten slechts een onderdeel zijn van wat u kunt doen om uw lichaam, geest en leven te ontgiften.

Er zijn veranderingen, eenvoudige veranderingen, die je vandaag kunt maken die zullen helpen.

Hoewel we hier veel van deze dingen zullen uitleggen, moet u er rekening mee houden dat u niet al deze wijzigingen onmiddellijk hoeft aan te nemen. Kleine veranderingen leiden tot nieuwe gewoonten en nieuwe gewoonten leiden tot veranderingen in levensstijl op de lange termijn!

Ontgiften van je geest kan krachtige effecten hebben op je lichaam. Zoals we allemaal nu al weten, kan stress leiden tot een lange lijst met negatieve gevolgen voor ons lichaam

Stress kan giftige hormonen en chemicaliën afgeven die net zo giftig kunnen zijn voor uw lichaam. Natuurlijk kan stress vele oorzaken hebben, maar het is belangrijk om wat tijd vrij te maken om je leven echt te analyseren en te onderzoeken waar en wanneer stress binnenkomt.

Stress kan werk gerelateerd zijn. Of het kan komen van giftige relaties. Feit is dat stress uit alle richtingen kan komen, maar het gaat erom hoe je ermee omgaat.

Ontgiften van je geest is de sleutel tot je algehele gezondheid. Het veranderen van de manier waarop je over jezelf denkt en voelt, is een enorme stap om op de goede weg te komen naar de algehele gezondheid.

Ooit een van die dagen gehad waar alles misgaat, je kleding strak aanvoelt, alles lijkt fout te gaan wat je doet, je altijd vermoeid bent, lusteloos of totaal gestresst?
Als je zoals de meeste mensen bent, wil je naar huis rennen, op de bank liggen met je kat en een halve liter Häagen-Dazs-ijs eten.Zo verleidelijk als dit is … MOET je een BEWUSTE BESLISSING maken om van jezelf te houden en jezelf beter te behandelen!

Deze verandering kan alleen van binnenuit gebeuren. Het kan enige tijd duren, maar als het gebeurt, zal het je leven veranderen. Het wegwerken van giftige gedachten zal elke seconde van elke dag voor je veranderen.

Je zult je gelukkiger voelen in je vel, meer opgewekt, en de dingen zullen op magische wijze je weg gaan. EN, als ze dat niet doen, dan weet je iets anders dan die grote pot Häagen-Dazs.

Hier zijn enkele prachtige manieren om te helpen ontgiften en je geest te zuiveren:
– Maak kennis met een life coach Praat met een therapeut Meditate (begeleide meditaties, een les, of rustig alleen zijn allemaal geweldige opties)
– Neem een ​​yogales (vertrouw me, “dingen komen in yoga aan de orde!)
– Neem een ​​pauze van tv, internet en die roddels en breng tijd door op het strand of maak een lange wandeling in de natuur om opnieuw te verbinden
– Schrijf in een blog of sociale media

Deze dingen kunnen eenvoudig klinken, maar ze zijn ZO krachtig!

We houden van pizza en ongeacht wat iemand zegt. Dus, ja, natuurlijk eten we pizza, we zijn maar een mens! Maar we hebben ook enkele belangrijke veranderingen in dieet en levensstijl aangebracht. In de loop van de tijd hebben deze ons geholpen om de meerderheid van de gifstoffen uit ons lichaam en ons leven te verwijderen.

Sta ons toe om slechts een paar van deze veranderingen met u te delen, omdat we weten dat ze zullen helpen.

Biologische voeding
Net zoals onze biologische producten, is biologisch voedsel voor u echt een betere optie dan niet-biologisch. Natuurlijk zijn er de gebruikelijke twee kanten van de studies over hoe verschillend de voedingswaarde kan zijn. We landen natuurlijk aan de rand van het hek dat zegt, ja, biologisch voedsel bevat meer voedingsstoffen, maar laten we dat even opzij zetten voor nu.

Het grote verschil is de pesticiden, herbiciden en andere giftige chemicaliën die worden gebruikt om niet-biologisch voedsel te verbouwen. Heb je ooit een aantal van deze boeren hun gewassen zien sproeien in hun volledig van de buitenlucht afgesloten uitrusting?

Ze weten dat de chemicaliën die ze spuiten ongelooflijk gevaarlijk zijn.
En wat denk je? Veel van de chemicaliën komen in ons lichaam terecht.

Sommige groenten en fruit bijvoorbeeld kunnen de chemicaliën door de huid opnemen, terwijl andere zich permanent aan de huid hechten. Onthoud dat deze chemicaliën bedoeld zijn levende organismen te doden! Denk er eens over na … als ze insecten doden, wat denk je dat ze met je lichaam aan het doen zijn?

Het is misschien iets duurder om bepaalde biologisch groente en fruit te kopen, maar dit betreft jouw gezondheid, vind je niet dat het dat waard is?

Een andere geweldige manier om gifstoffen te verwijderen, is door een soort bewegingsroutine in je levensstijl op te nemen. Yoga is vooral gunstig in het bewegen van het lichaam en de organen in verschillende posities die toxines helpen verwijderen.

Elke vorm van beweging of oefening, cardiovasculaire of weerstandstraining is bevorderlijk en noodzakelijk voor een volledig detox- en reinigingsprogramma.

author avatar
Sven Author & Product Research / Development

Tijdelijk
Gratis DARMMANAGEMENT PRO
Wij hechten veel waarde aan het helpen van mensen bij het verbeteren van hun gezondheid en welzijn. We zijn ervan overtuigd dat Darmmanagement een belangrijke rol kan spelen in dit proces. Profiteer Vandaag
DarmmanagementPRO50
error: Oeps, dat is vervelend....