Wat kan men verwachten van een detox kuur?

Powerdetox kuurprogramma

Wat kan men verwachten van een detox kuur?

  • Duidelijk verhoogde energie, vitaliteit en uithoudingsvermogen
  • Vermindering van zucht naar slechte voedingsmiddelen
  • Vermindering van Allergie Symptomen
  • Verbeterde uitstraling
  • Verbeterde spijsvertering
  • Emotionele en Spirituele effecten

Mogelijke uitwerkingen van een detoxkuur 

De spijsverteringscapaciteit wordt aanzienlijk verhoogd, waardoor het voedsel beter wordt benut. Een relatief bescheiden maaltijd maakt ons al verzadigd.
Een Powerdetox brengt onze voedingsinstincten op een ander niveau, waardoor er echt van het eten wordt genoten.
 
Ook worden onze spijsverteringsorganen ontlast. Darmrotting en gisting worden beperkt. Dit alles verbetert de complete voedingssituatie.
 

Het totale darmpakket wordt kleiner

Door de reinigingsmaatregelen tijdens de Powerdetox wordt het gehele darmpakket aanzienlijk kleiner, vooral doordat er zich minder gas in het darmkanaal ophoopt. De druk op de buikholte neemt af.
 
Daardoor kan het bloed uit de onderste lichaamsdelen beter worden afgevoerd: spataderen, aderontstekingen en aambeien verschrompelen. Ook bij ingewandsbreuken, bij vrouwen met schede- en baarmoederverzakking, urineverlies of ontstekingen in de onderbuik heeft zo’n vermindering van de druk een zeer gunstige uitwerking.
 

Het middenrif beweegt vrijer 

Ook het middenrif, dat de buikholte aan de bovenkant afsluit, wordt bevrijd van de overdruk en kan zich tijdens de ademhaling veel vrijer en ruimer bewegen.
 
Op deze manier worden de longen beter geventileerd, waardoor er meer zuurstof naar binnen komt en er meer koolzuur wordt afgegeven. Het levenselixer zuurstof, dat het lichaam en al zijn cellen nu beter doordringt, wekt de levensgeesten op.
 
Daarnaast worden veel gunstiger voorwaarden geschapen voor de ademhalingsorganen, zo wordt o.a. de voedingsbodem voor chronische bronchitis en astma weggenomen.
 

Normalisering van de middenrifstand 

Door de verkleining van de buik wordt ook een eventuele verhoogde stand van het middenrif en de daarmee verbonden dwarsligging van het hart genormaliseerd.
 
Bovendien kan het ongehinderd op en neer gaande middenrif het in de buikorganen aanwezige bloed beter naar de lever en het hart pompen. Op deze manier wordt het hart aanzienlijk ontlast en wordt de bloedsomloop ondersteund, wat vooral bij hart- en vaataandoeningen een weldadige uitwerking heeft.
 

Goede uitwerking op de wervelkolom 

Het ontzien van de buikorganen heeft een blijvende gunstige invloed op de statica en de beweeglijkheid van de wervelkolom.
Wij zien dan ook telkens weer, dat verkeerde houdingen en klachten van de wervelkolom en het bekken worden verholpen of aanzienlijk worden verbeterd.
 

Wonderbaarlijke resultaten 

De darm is, naast de nieren, longen en de huid een belangrijk uitscheidingsorgaan. Is hij traag en vervuild, dan hopen er zich meerdere of mindere mate in het hele lichaam afvalproducten van de stofwisseling (slakken) op.
 
Dat werkt niet alleen reuma, hoge bloeddruk en aandoeningen van de nieren en het zenuwstelsel in de hand, maar ook alle soorten van stofwisselingsziekten. Het belemmert de klierfuncties, waardoor vet- of magerzucht, diabetes, ziekte van Basedow en andere aandoeningen kunnen ontstaan.
 
Vaak zijn ook aandoeningen van de huid en de slijmvliezen (bijv. Vaginale vloeiingen bij vrouwen) het gevolg van het feit dat het lichaam wordt overspoeld met giftige stofwisselingsproducten. De Powerdetox heeft bij al deze ziekten een vaak verbluffende uitwerking.
 

Bevorderlijk voor de vruchtbaarheid

De vruchtbaarheid wordt verhoogd. Net zoals planten, die in een slechte bodem wortelen, zich niet kunnen vermeerderen, hebben de voortplantingsdragers van de mens, zaadcel en ei, te lijden onder de ontbindingsprocessen die zich in de trage darm afspelen.
 
Wij hebben meegemaakt, dat in een jarenlang onvruchtbaar huwelijk precies negen maanden nadat beide partners een Powedetox kuur hadden ondergaan, een gezond kind ter wereld kwam.
 
Een tijdig gevolgde kuur heeft ook een gunstige uitwerking op de groei van het ongeboren kind, verhindert complicaties bij de zwangerschap, geboorte en kraambed en bevordert het vermogen om borstvoeding te geven.
 

Meer Energiek en fit

Een van de meest opvallende resultaten van een Powerdetox kuur is, dat men zich fitter voelt en meer energie heeft. Dit komt door de grondige reiniging van het lichaam.
 

Algehele, grondige reiniging van het lichaam

Tijdens het sapvasten wordt het lichaam gereinigd en ontdoet het zich van schadelijke afvalstoffen en overtollige vetten die in het lichaam zijn achtergebleven en opgeslagen.
 
De zogenoemde slakkendepots (concentraties van afvalstoffen) bevinden zich vooral in het vet- en bindweefsel. Ophopingen van afvalstoffen zijn het gevolg van verkeerde leef- en eetgewoonten.
 
Vooral een overdadige voeding met teveel vlees, vet, suiker en alcohol in combinatie met roken en te weinig lichaamsbeweging veroorzaken een ophoping van afvalstoffen.
 
Wanneer er teveel afvalstoffen in ons lichaam zijn opgeslagen kunnen hierdoor allerlei ongemakken ontstaan zoals bijvoorbeeld vermoeidheid, lusteloosheid, verkoudheid en menstruatieklachten. Men voelt zich minder fit en de huid ziet er ongezond uit. Algehele reiniging (detox) verbeterd deze situatie.
 

Verbeterde darmwerking en darmflora

Door verkeerde voedings- en leefgewoonten ontwikkelt zich een darmflora die overheerst wordt door rottingsbacteriën. Hierdoor komen nog meer afvalstoffen in het lichaam en ook de voedingstoffen uit de voeding worden minder goed opgenomen.
 
Door de Powerdetox kuur worden de darmflora en de darmwerking verbeterd. Bovendien worden de spijsverteringsorganen van het spijsverteringskanaal ontlast. Gezonde voeding wordt hiernaa beter opgenomen.
 

Verbetering van stofwisseling en weerstand

Een Powerdetox kuur zorgt ervoor, dat de stofwisseling van het hele lichaam verbetert wordt. Door de uitscheiding van belastende afvalstoffen is het lichaam weer beter in staat om te functioneren. Ook de weerstand van het lichaam wordt verbeterd.
 

Afslanken – Gewichtverlies

Een Powerdetox kan heel goed worden gebruikt om af te slanken. Gemiddeld valt men 1-8 kilo af wanneer men een sapvastenkuur van 7 dagen doet, afhankelijk van het overgewicht.
 

Versterking van de mentale krachten 

De geestelijke vermogens worden versterkt. Men is minder vergeetachtig, denkt sneller, kan zich gemakkelijker concentreren en voelt zich opgewassen tegen zijn taak. Dit komt voor een deel ook doordat de slaap beter en verkwikkender wordt; men wordt fris en uitgerust wakker.
 

Herstellen van harmonie en balans

Verlichten van stress en herstel van emotioneel welzijn, voor een groter geluksgevoel.
Het maken van een connectie met je hoger zelf.
Het openen van een deur naar een ruimer natuurlijk bewustzijn.

 

Bevorderlijk voor de psychische krachten

De Powerdetox kuur heeft tevens een uiterst gunstige invloed op de psychische kracht. Ergernis, slecht humeur en depressies maken plaats voor een positieve levenshouding.
 

Een ommekeer

De Powerdetox kuur is geen episode maar een ommekeer in uw leven. Het kan zelfs dierbare gewoonten of verslavingen doorbreken.
 
 
 
author avatar
Sven Author & Product Research / Development

error: Oeps, dat is vervelend....